Over Ligtenberg

Eigenschappen van ons bedrijf

Persoonlijk:

Uw bouwproject is onze zorg. Wij zoeken in alle gevallen voor maatoplossingen, of het nu gaat om de bouw van een woning, bedrijfshuisvesting of de restauratie van monumentale panden. Bovendien zijn we zeer ervaren in onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Een open, transparante manier van werken stelt onze klanten in staat om het hele proces – vanaf de ontwikkelfase tot en met de oplevering – van nabij te volgen. Wij streven ernaar om de communicatielijnen zo kort mogelijk te houden. Eén aanspreekpunt voor de opdrachtgever, die met al zijn vragen en opmerkingen bij één bouwbegeleider terecht kan.

Meedenkend:

De wensen van onze klanten staan centraal. Geen vraag is ons te vreemd en een oplossing wordt altijd gevonden, dat is onze overtuiging. We denken graag met je mee. Niet alleen bij de uitvoering, maar juist ook in de beginfase. Dat zorgt voor het optimaal benutten van de mogelijkheden en vaak komen we tot verrassende ideeën en praktische en efficiënte oplossingen. Daar houden we van en dat maakt het vak voor ons ook zo uitdagend . Wij vertalen uw wensen in een vrijblijvend voorstel. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Bouwgarant aannemer :

Wij zijn aangesloten bij Bouw Garant. Onze klanten zijn dus verzekerd dat we over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en onze zaken op orde hebben. Bij Aannemingsbedrijf Ligtenberg werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. U kunt ons ouderwets noemen in het leveren van kwaliteit en ambachtelijkheid.

  • Wij denken met u mee en geven u deskundig advies;
  • Meer dan 60 jaar aan ervaring;
  • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
  • Een vast team en aanspreekpunt;
  • Duidelijke communicatie.

Neem contact met ons op!

De wensen van onze klanten staan centraal. Geen vraag is ons te vreemd en een oplossing wordt altijd gevonden.