Verbouw

Verbouw

Aannemingsbedrijf Ligtenberg is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Uw wensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw woning laten moderniseren of wilt u meer ruimte creƫren. Met een verbouwing kunt u uw huidige woning aanpassen naar uw wensen en kunt u uw comfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.
Wij kunnen u vanaf het begin van de verbouwing begeleiden. Onze opdrachtgever totaal ontzorgen, daar onderscheiden wij ons in. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in de bouw. Door deze ervaring kunnen wij u helpen met het regelen van vergunningen en het opstellen van uw bouwplannen. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing soepel en rustig mogelijk verloopt, zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Wij weten als geen ander dat het verbouwen van een woonruimte of bedrijfspand veel meer is dan alleen verbouwen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op!

De wensen van onze klanten staan centraal. Geen vraag is ons te vreemd en een oplossing wordt altijd gevonden.